Horváth György

A rendezvények nagy gitárosaHorváth György, úriember, akinek szőlővirág illata van! Az együttes gitárosa húsz éve jegyezte el magát a zenével. A Kőbányai Zenei Stúdióban végzett gitár szakon. Számos együttesben megfordult, legkiemelkedőbbnek a Besh o Drom zenekart tartja, de járt már a 2012-es Eurovízió elődöntőjében a Monsoonal. Zeneszerzőként közreműködött Kocsis Tibor
(2011-es X-Factor első helyezett) és a Borra-Való együttessel gyümölcsöző kapcsolatot alakított ki, mely jelenleg aranykorát éli.

„Itt van négy alak, akik zenélnek, boroznak, roppant jól érzik magukat és nem akarnak szépek lenni (önmagukban nagyon szépek eleve), meg még csak nem is néznek a nagyérdeműre, hanem már eleve maguk közt is jól érzik magukat.”

…akik minket meghívnak, azok nem arra kíváncsiak, hogy “behhszépen jáccuk a szomorú-mollt”, hanem arra, hogy jön négy ember, akik szép kis triót alkotnak, beszerelnek a pince végébe és néhány perc múlva „tejjesen” állatok.
És másnap, mikor megkérdik a nagyérdeműt, hogy mi vót a pinyóban, akkor nemaszongya, hogy “…jahh …és vót valami zenekar, akik igen szépen zenélgettek…”
hanem azt , hogy “vót négy elmebeteg, akik azonnal tűvé tettek, és megőrültek….és őrület muzsika volt, de egyébként meg a borok is jók voltak!”